Nije Seka, nego Severina!

Izvor: Mondo, 11.Mar.2015, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije Seka, nego Severina!

Severina Vučković igra glavnu žensku ulogu u filmu "Milioner u telu siromaha " umesto Seke Aleksić

 Film Envera Puške nije počeo ni da se snima, a već je dobio neviđeni publicitet. Razlog leži u svađi Seke Aleksić, kojoj je ponuđena uloga, i komentaru Irfana Mensura da pevačicama nije mesto na velikom platnu.

Svetlana Seka Aleksić je odustala od uloge, spominjalo se da će na njeno mesto da "ulete" Katarina Bogićević ili Milica Pavlović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali ćemo od svih njih pored Sergeja Trifunovića, koji igra glavnu mušku ulogu, najverovatnije gledati Severinu!

"Severina je dobila scenario i veoma joj se dopao. Ona je talentovana i ima smisao za glumu, a lik koji će da tumači možda više i leži njoj nego Seki", rekao je neimenovani izvor blizak pevačici za "Alo", što je potvrdio i reditelj.

"Scenario je poslat i Seki i Severini, ja sam rekao da u toj ulozi više vidim Severinu i ne smem ništa da komentarišem dok ne počne snimanje. Mogu da otkrijem da sam vrlo zadovoljan", rekao je Puška.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.