Izvor: Svet, 29.Jun.2011, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letnji odmor: Aca Lukas i Neda Ukraden u Turskoj, Seka Aleksić u Egiptu

Estradne zvezde već pakuju kofere za letovanje. Dok će većina pevača i ovog leta otići na crnogorsko primorje, gde tradicionalno nastupaju u jeku sezone, neki već uživaju ili se spremaju za dugo očekivani odmor. Za razliku od onih koji još ne znaju kada će i gde otputovati, Aca Lukas se već vratio sa letovanja.

Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lukas i Neda Ukraden u Turskoj, Seka u Egiptu...

Izvor: S media, 29.Jun.2011

Estradne zvezde već pakuju kofere za letovanje. Dok će većina pevača i ovog leta otići na crnogorsko primorje, gde tradicionalno nastupaju u jeku sezone, neki već uživaju ili se spremaju za dugo očekivani odmor...Za razliku od onih koji još ne znaju kada će i gde otputovati, Aca Lukas se već...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.