LEPŠA OD KARLEUŠINE?! Pogledajte kako je Seka Aleksić OKITILA JELKU - čak je i iste boje kao Jelenina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2018, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPŠA OD KARLEUŠINE?! Pogledajte kako je Seka Aleksić OKITILA JELKU - čak je i iste boje kao Jelenina!

Iskopirala je?!

U duhu Nove godine i Božića, svi su pohrlili kako bi što lepše okitili dom, a potom se pohvalili na društvenim mrežama.

 Pop diva Jelena Karleuša pre nekoliko dana okačila je video na kome se vidi njena ovogodišnja dekoracija koja je, priznaćete, kao iz najlepših holivudskih filmova (pogledajte u snimku ispod).

Međutim, nakon nje i folk pevačica Seka Aleksić, Jelenina suparnica, takođe je objavila snimak iz svog raskošnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << doma, a nema ko neće primetiti da je ideju pozajmila od Karleuše.

Sve je u plavo-beloj boji, a na jelci su se našle i razne životinje. Uz to, Aleksićeva je napisala:

- Praznici nam stižu! Da li se radujete Novoj godini?! Kakve su vam želje?! Moje mišljenje je da Nova godina ne donosi ispunjenje želja, radovati se treba svakom novom danu koji nam Bog podari! I ove godine smo okitili jelku za Jakova iako on još uvek nije svestan šta ona predstavlja, pa svaki dan pocupa nekoliko ukrasa sa nje - rekla je pevačica, a za samo jedan dan na ovoj objavi ima preko 11.000 lajkova.

Praznici nam stizu! Da li se radujete novoj godini?! Kakve su vam zelje?! Moje misljenje je da nova godina ne donosi ispunjenje zelja, radovati se treba svakom novom danu koji nam Bog podari! I ove godine smo okitili jelku za Jakova iako on jos uvek nije svestan sta ona predstavlja, pa svaki dan pocupa nekoliko ukrasa sa nje 🤣 #ukrasi @essistem

Објава коју дели Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) дана 19. Дец 2018. у 8:09 PST

Sada kad ste videli njihove domove, kažite nam čiji je lepši - Jecin ili Sekin?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.