Izvor: Scandal.rs, 03.Okt.2019, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO SAV NORMALAN SVET: SEKA ALEKSIĆ SA MUŽEM I SINOM VIĐENA NA OVOM MESTU! FOTO

Folk zvezda Seka Aleksić poznata je kao žena koja nema komplekse i koja se u privatnom životu ponaša kao sav običan svet. Seka stalno obilazi tržne centre, supermarkete, ide redovno u crkvu, itd… Ovog puta trudna pevačica je slobodno vreme iskoristila kako bi se sa mužem Veljkom i sinom Jakovom zabavila u dečijem parku. Dok The post KAO SAV NORMALAN SVET: SEKA ALEKSIĆ SA MUŽEM I SINOM VIĐENA NA OVOM MESTU! FOTO appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SKINULA SE LIDIJA VUKIĆEVIĆ I OTKRILA VIŠE NEGO ŠTO JE TREBALO: Svi su čekali da vide ovo (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 04.Okt.2019, 17:08

Poznata glumica Lidija Vukićević ne prestaje da iznenađuje svoje pratioce na Instagramu. Iako je leto prošlo i vreme postalo znatno hladnije, ona je ipak ostavila otrkiven stomak, ispod nekoliko slojeva garderobe. Istakla je svoju figuru i zaludela fanove, a njena poruka je očito da se ne opuštaju...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.