Iskulirala poziv: Evo koja folk diva nije došla na svadbu Aleksandre i Viktora!

Izvor: Scandal.rs, 29.Nov.2016, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskulirala poziv: Evo koja folk diva nije došla na svadbu Aleksandre i Viktora!

Venčanje Viktora i Aleksandre Troicki bilo je prema mišljenju gostiju i prijatelja jedno od najlepših u ovoj deceniji. Moglo je da bude i spektakularnije da se na svadbi pojavila jedna od zvanica, pevačica Seka Aleksić.

Seka je trebalo da se pojavi u društvu muža Veljka, i to s mladine strane, budući da je Aleksandra glumila u njenom spotu za pesmu “Mamurna”. Za njih su čak >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i rezervisana mesta za stolom, za kojim su bili Aleksandra Prijović i Filip Živojinović.

Gosti, ali i domaćini svadbe su verovali da su majčinske obaveze sprečile Seku da se pojavi u očekivano vreme, pa su često gledali ka ulaznim vratima u toku večeri, međutim, ona se do kraja nije ni pojavila, piše Informer, a prenosi srbijadanas.com.

❤️&💙

Фотографија корисника Seka Aleksić (@seka_aleksic) дана 26. Нов 2016. у 3:37 PST

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo zašto je Aleksandra Prijović među prvima napustila venčanje Viktora Troickog

Izvor: Blic, 29.Nov.2016

Među zvanicama na raskošnom venčanju Viktora Troickog i Aleksandre Đorđević bili su i Filip Živojinović i njegova devojka, pevačica Aleksandra Prijović...Nažalost, Aleksandra je bila među prvim gostima koji su napustili salu gde se održala svadbena proslava. Ona je objasnila da je morala...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.