Definitivno puklo prijateljstvo! Seka Aleksić progovorila o svađi i navodnoj tuči sa Darom Bubamarom

Izvor: Press, 05.Jan.2018, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Definitivno puklo prijateljstvo! Seka Aleksić progovorila o svađi i navodnoj tuči sa Darom Bubamarom

Kako smo već pisali, i Seka i Dara će u aprilu održati koncert u "Štark areni", što je upravo i razlog zbog kojeg je puklo njihovo dugogodišnje prijateljstvo
Iako su priče da Seka Aleksić i Dara Bubamara više nisu u dobrim odnosima donedavno bile samo spekulacije, sada je i zvanično potvrđeno da je dugogodišnje prijateljstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << među pevačicama ipak gotovo! 
Naime, sve je počelo oko toga što će obe folk zvezde održati veliki solistički koncert u aprilu u beogradskoj "Štark areni".
Dara je za Sekin koncert čula iz medija, a u istom trenutku i javno je pokazala negodovanje prema koleginici i prijateljici. Međutim, iako se nekima činilo da to neće biti dovoljno jak razlog da naruši dugogodišnje prijateljstvo, ispostavilo se da je drugačije.
- Već sam rekla da Dari jeste krivo i jeste ljuta što ima koncert u Areni, iako meni nije jasno zašto.Ja se isključivo radujem kada neko od mojih kolega ima koncert u Areni, kao što se radujem što ima i Dara, i Pejović, i Matić i Lukas... Kad god neko ima koncert u Areni meni je drago, znači da smatra da zaslužuje da je napuni i da, na kraju krajeva, treba da se bavi organizacijom, reklamom i svim ostalim. To je izuzetno velika stvar - rekla je Seka.


 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.