Da li ih razumete: Poslušajte kako zvuče naši pevači kada pevaju na stranom jeziku!

Izvor: Svet, 13.Jan.2015, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ih razumete: Poslušajte kako zvuče naši pevači kada pevaju na stranom jeziku!

Kad naši pevači zapevaju strane numere zapitate se o kojem jeziku je reč.
Na ovoj listi poliglota, svakako prvo mesto zaslužuje Indira Radić sa turbo hitom “Marija” koju je otpevala sa (nekim) Stankom na francuskom jeziku. U jednom trenuku, u pesmi, sigurno ćete čuti: “Avon si proždrnuo”.


Ova lista svakako ne bi mogla da prođe bez Seke Aleksić i njenog izvođenja pesme “Wild Dance”, koju je pevala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ukrajinska pevačica Ruslana na Evroviziji, a s kojom je i pobedila 2004. godine.
Ako vi čujete o čemu se ovde radi, svaka vam čast!


Morate se složiti sa nama da Maja Nikolić ume da dobro da peva. I to u ovom videu nije sporno. Ali, ako pažljivije poslušate, u drugom delu snimka, čućete da Maja pesmu “I Will Sirvive” peva na nekom izmišljenom jeziku. Skoro da zvuči kao ona Bugarka sa “libudibudaću”.


Dragan Kojić Keba nas je oduševio svojim nastupima i maskama u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato”. Iako mu engleski nije baš jača strana, Keba se svojski potrudio da iznese pesmu grupe Queen “I Want to Break Free”. Nakon uvoda, čućete o čemu se radi, prenosi Mondo.


Ovaj veličanstveni hit možete nekome naručiti i na svadbi, kao čestitku mladencima (mada sumnjamo da će bend baš znati da je odsvira). Almasa Mehanović podarila nam je ovu fenomenalnu pesmu “Happy Wedding Day”, koja brzo “ulazi u uši”, pa se pazite!


Izvor: Mondo
Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.