DA LI JE MOGUĆE? Seka Aleksić ŠOKIRALA objavom na Instagramu! Reakcija fanova NEVEROVATNA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2020, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE MOGUĆE? Seka Aleksić ŠOKIRALA objavom na Instagramu! Reakcija fanova NEVEROVATNA! (VIDEO)

Kao sav normalan svet...

Popularna pevačica Seka Aleksić izolazilu zbog korona virusa provodi sa svojom porodicom u Staroj Pazovi.

Ona sa svojim pratiocima na društvenim mrežama često deli momente iz privatnog života, a sada je pokazala šta radi na ovom prinudnom odmoru.

Objavu dijeli SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) Ožu 10, 2020 u 8:16 PDT

Na svom Instagram profilu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Seka je objavila video na kom se vidi kako pegla.

Iako mnogi misle da naše poznate ličnosti imaju pomoćnice za sve, Aleksićeva je pokazala da živi kao sav normalan svet i obavlja sve kućne poslove.

Njeni pratioci su bili prijatno iznenađeni. "Veliko BRAVO! Muka mi je više od toga da je postalo sramota spremiti lepo jelo, brinuti o porodici, o kući... Biti normalna žena jednom rečju. Moje poštovanje i divljenje", "Jedna normalna, a poznata licnost", "Posvecena porodici svaka cast normalna zena", samo su neki koje je pevačica dobila u komentarima!

Objavu dijeli SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) Ožu 30, 2020 u 3:28 PDT

KIJA ZAMEŠALA ZADNJICOM, SVE SE TRESE! Njen prljavi ples ostavio je sve BEZ REČI, svi gledaju u OVO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.