Izvor: marketingITD.com, 09.Jan.2014, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta sve može “Samsung” pametni sat: Najgora reklama u 2013.? [VIDEO]

Pametni sat Galaxy Gear kompanije Samsung, o kojem se i na marketingITD dosta pisalo, dobio je svoju novogodišnju reklamu. U njemu je prikazano sve ono što ovaj neobičan sat može, ali je način na koji je to urađeno izazvao kritike sa više strana.
Britanski Independent se pita da li je ova Samsungova reklama najgora reklama u 2013. godini, Los Angeles Times kaže da je jeftino loša, za PC Mag je sablasna, >> Pročitaj celu vest na sajtu marketingITD.com << dok Latin Post kaže da je ovo “sramotni pokušaj povećanja prodaje”.
Šta je toliko šokiralo tech svet, pogledajte i sami:

Na YouTube mreži komentari na ovaj video su zabranjeni, kao i rejting, a za par dana od postavljanja dostigao je 1,6 miliona pregleda. Međutim, negativne komentare na internetu teško je potpuno zaustaviti – što su se iz kompanije Samsung uverili se i sami na svojoj Facebook stranici.
[DODATAK] Kako slovenački Dnevnik.si navodi, ova reklama je korejska zamisao, a slovenačka izbedba - reklamu su snimali Slovenci.
Nešto drugačiji pristup imali su u prethodnoj reklami, u kojoj su išli na nostalgiju i emocije, pokazujući evoluciju pametnih satova kroz popularne filmove i serije, i ta je reklama imala zaista veliki uspeh:

Pozitivno je prošla i reklama koja pokazuje serije i filmove koji su poslužili kao inspiracija za izradu Samsung Galaxy Gear pametnog sata:

Od dve najbolje reklame za najgori uređaj, kako je The Verge prokomentarisao navedene reklame, došli su, čini se, do najgore reklame za najgori uređaj.
Šta vi mislite, da li je ovo najgora reklama u 2013. godini?

Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na marketingITD.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta marketingITD.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta marketingITD.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.