Izvor: JavneVesti.com, 26.Sep.2013, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung već u oktobru predstavlja smartphone sa zakrivljenim ekranom

Predstavnik kompanije Samsung izjavio je za BBC kako će ove kompanija uskoro na tržište izbaciti pametni telefon za zakrivljenim OLED ekranom. Prvi model na domaćem južnokorejskom tržištu očekuje se već u oktobru.
Ostali detalji o ovom pametnom telefonu nisu objavljeni. Samsung je jedan od pionira na tržištu zakrivljenih i fleksibilnih ekrana, a p...

Predstavnik kompanije Samsung izjavio je za BBC kako >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << će ove kompanija uskoro na tržište izbaciti pametni telefon za zakrivljenim OLED ekranom. Prvi model na domaćem južnokorejskom tržištu očekuje se već u oktobru.
Ostali detalji o ovom pametnom telefonu nisu objavljeni. Samsung je jedan od pionira na tržištu zakrivljenih i fleksibilnih ekrana, a proizvode ove kompanije imali smo priliku videti na različitim tehnološkim sajmovima.
Analitičari smatraju kako će pametni telefoni sa zakrivljenim ekranom biti deo Active linije pametnih telefona kompanije Samsung, namenjene korisnicima koji zahtevaju visok nivo fleksibilnosti, kao i otpornost uređaja.
Foto: The Verge

Nastavak na JavneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.