Samsung predstavlja tri nova bežična zvučnika iz Wireless Audio 360 kolekcije

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 27.Avg.2015, 06:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung predstavlja tri nova bežična zvučnika iz Wireless Audio 360 kolekcije

SEUL – Samsung Electronics najavio je tri noviteta u svojoj Wireless Audio 360 seriji bežičnih zvučnika – modele R5, R3 i R1 koji će biti prikazani na sajmu IFA 2015

Ovi omnidirekcioni zvučnici mogu se pohvaliti novim ugrađenim korisničkim interfejsom “dodirni-i-prevuci” (“tap-and-swipe”) i unapređenom Multiroom aplikacijom za pametne telefone, tablete i satove.

R5, R3 i R1 modeli nastavljaju stopama >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << izuzetno dobro prihvaćenih zvučnika R7 i R6 iz iste Samsungove serije Wireless Audio 360 i donose isti visokokvalitetni, uravnoteženi zvuk i vrhunski dizajn zbog koga se lako uklapaju u svaki enterijer.

Modeli R5, R3 i R1 imaju čist i jasan zvuk, a detaljni tonovi srednjeg opsega mogu da ispune bilo koji prostor zahvaljujući zaštićenoj tehnologiji prstenaste zvučne kutije. Takođe, odlikuju se novim opcijama za fizičku kontrolu zvučnika. Potrošači sada mogu da pojačaju ili smanje zvuk, puste ili pauziraju reprodukciju ili odaberu drugačiji izvor muzike, dodirom, brzim pritiskom ili prelaskom prsta preko vrha zvučnika.

Modeli R5, R3 i R1 povezuju se sa unapređenom aplikacijom Multiroom za telefone i tablete sa Android i iOS operativnim sistemima, čime omogućavaju veoma jednostavno deljenje muzike između svih uređaja povezanih na bežičnu mrežu u svakom kutku doma. Ova aplikacija omogućava korisnicima da lako pronađu i odaberu muziku i da kreiraju spisak pesama, sve sa jednog ekrana.

Funcionalnost za pametne satove obuhvata neposrednu kontrolu reprodukcije muzike i jačine zvuka, kao i pretraživanje kroz spiskove pesama i pesme na čekanju za reprodukciju. Korisnici takođe mogu da vide prikaz numere koja se trenutno reprodukuje i da pristupe spisku dostupnih zvučnika, sve to jednostavnim prelaskom prsta preko ekrana pametnog časovnika.

Samsung se udružio sa Qobuz, muzičkim servisom na internetu visokog kvaliteta zvuka, kako bi obezbedio pristup njegovom servisu direktne reprodukcije sadržaja visoke rezolucije preko Samsungovih audio uređaja. Ovo partnerstvo dalje potvrđuje Samsungovu posvećenost cilju da potrošačima, na svakom mestu, omogući najbolje moguće iskustvo uživanja u audio sadržajima. Novi modeli će biti dostupni na tržištu SAD i Evrope u poslednjem tromesečju 2015. godine. Više detalja o regionalnoj dostupnosti biće objavljeno u narednim mesecima.

O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiriše svet i oblikuje budućnost svojim transformativnim idejama i tehnologijama, donoseći nove definicije u svetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kamera, digitalnih kućnih uređaja, štampača, medicinske opreme, mrežnih sistema i rešenja za poluprovodnike i LED uređaje. Takođe se nalazimo na vodećem položaju u oblasti povezivanja novih uređaja na internet (“Internet stvari”) kroz, između ostalog, naše inicijative za pametne domove i digitalno zdravstvo. Zapošljavamo 319.000 ljudi u 84 zemlje uz godišnju prodaju od 196 milijardi američkih dolara. Da biste saznali više, molimo vas da posetite našu zvaničnu internet prezentaciju na adresi www.samsung.com i naš zvanični blog na adresi global.samsungtomorrow.com.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.