Samsung Gear S3 vrhunskog dizajna

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 11.Dec.2016, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung Gear S3 vrhunskog dizajna

I Gear S3 Frontier i Gear S3 Classic crpe inspiraciju od tradicionalnih proizvođača satova, nudeći unapređeni dizajn koji obuhvata Samsungov karakteristični elegantni kružni okvir kao i precizno izrađene detalje na ciferblatu. Korisnici mogu da prilagode izgled ciferblata svojim željama i da zamene narukvicu širine 22 mm kako bi prilagodili sat svom ličnom stilu. On podržava i funkciju “Always On Watch”, tako da sat stalno pokazuje vreme, umesto da se ekran automatski zatamni i ostane crn.
Gear S3 podržava Samsung Pay i prvi je nosivi uređaj koji omogućava MST plaćanje, što znači da korisnici mogu da jednim pokretom ručnog zgloba bezbedno izvrše mobilno plaćanje U trenutku izlaska na tržište, Samsung Pay funkcija na Gear S3 biće dostupna u SAD, Australiji i Singapuru.
Samsung će istovremeno sa satom pustiti na tržište i promociju rezervnih narukvica za sat širom sveta.

1 od 2














Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.