Izvor: marketingITD.com, 15.Maj.2014, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Messi i Ronaldo u istom timu? Upoznajte tim Galaxy 11

Promotivnu kampanju novih Galaxy proizvoda Samsung Mobile započeo je decembra prošle godine, a promotivni video koji se tada pojavio saopštio je napad vanzemaljaca na planetu, a vest je preneta širom sveta. Jedna od spikerki koja u ovom video klipu fiktivnog karaktera prenosi vest pita: „Može li fudbal da spasi svet?“ a legendarni Franz Beckenbauer >> Pročitaj celu vest na sajtu marketingITD.com << formira Galaxy 11 tim, čiji je kapiten Leo Messi:

U najnovijem nastavku svoje kampanje Samsung Mobile promoviše poslednje  uređaje: Galaxy Note 3, Galaxy Note 10.1, Galaxy S4 Zoom i Galaxy Gear. Kompanija je proteklih godina dosta radila na marketingu, a o tome koliko su truda (i novca) uložili dovoljno govori činjenica da je fiktivni Galaxy11 jedini tim na svetu za koji Messi i Ronaldo igraju zajedno - makar za potrebe snimanja.
Sigurno je da nije slučajnost da je promo video Galaxy 11 lansiran svega par meseci pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu koje će biti održano u Brazilu – kao što nije slučajnost da se Samsung odlučio za fudbalske, a ne recimo za košarkaške zvezde.
Tim od 13 igrača Galaxy 11 tima čine: Lionel Messi (Argentina), Christiano Ronaldo (Portugal), Mario Gotze (Nemačka), Oscar dos Santos (Brazil), Wu Lei (Kina), Stephen El Shaarawy (Italija), Victor Moses (Nigerija), Radamel Falcao (Kolumbija), Lee Chung- Yong (Južna Koreja), Iker Casillas (Španija), Wayne Rooney (Engleska), Landon Donovan (Sjedinjene Američke Države) i Alexander Kerzhakov (Rusija).
Povodom angažmana u ovoj reklamnog kampanji, Rooney je izjavio:
Velika je čast biti odabran u tim zajedno sa nekim od najboljih fudbalera sveta. Nadam se da ću biti u mogućnosti da doprinesem timu svojim kvalitetima i engleskim duhom, a 2014. će biti veoma značajna godina za mene u klubu.
Pogledajte kako izgleda prvi trening Galaxy 11 tima:

The post Messi i Ronaldo u istom timu? Upoznajte tim Galaxy 11 appeared first on marketingITD.

Nastavak na marketingITD.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta marketingITD.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta marketingITD.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.