Kritike za Samsung Galaxy Gear

Izvor: ITsvet.com, 08.Sep.2013, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kritike za Samsung Galaxy Gear

Samsung Electronics nedavno je predstavio Galaxy Gear pametan sat koji je naišao na pomešane reakcije korisnika. Veliki broj njih postavio je pitanje izgleda, ali i upotrebljivosti ovakve forme uređaja, a generalno gledajući, Galaxy Gear naišao je na velike kritike. Tu su i oni koji ne žele u potpunosti da odbace pametan sat, ali dovode u pitanje upotrebu 800MHz Exynos jezgra koje troši veliku količinu električne energije, što je odluka koja je dovela do toga da je trajanje baterije smanjeno na samo jedan dan i to u najboljem slučaju.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Pametni sat vredan čekanja

Izvor: ITsvet.com, 09.Sep.2013, 09:08

Jason Hiner iz TechRepublic navodi da su pametni satovi predstavljeni ove nedelje zanimljivi ali da ih odlikuju i velika mana. Najveći problem tehnološke industrije jeste kada se ona oslanja na to da korisnici moraju mnogo da razmišljaju o podešavanju uređaja budući da to uvek vodi ka neuspehu,...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.