Izvor: Tech-Lifestyle.com, 18.Feb.2016, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT Mašina za veš sa zatamljenim staklima – Samsung DV9100

Ova mašina za sušenje rublja je dostupna u dve boje – oniks i beloj. Obe verzije imaju jednostavne hromirane detalje i staklena vrata sa toniranim konveksnim staklom. Oniks verzija deluje modernije i hrabrije, dok je verzija u beloj boji klasičnija i elegantnija.
Veliki LED panel vam omogućava da podesite vreme, temperaturu i ton kojim ćete biti obavešteni kada se sušenje završi. Tu je i veliki, hromirani točak kojim možete da odaberete jedan od čak 15 ciklusa za sušenje.
Jedna od simpatičnih karakteristika modela DV9100 je mogućnost podešavanja zvuka alarma koji vas obaveštava da je sušenje završeno. Zanimljiva su i dva ciklusa sušenja pod nazivom Refresh i Wrinkles Away koji uklanjaju sve neravnine sa odeće.
Samsung DV9100 ima kapacitet od 270 litara, što ovaj model čini odličnom opcijom za porodice koje peru mnogo veša. Osim uštede vremena, opcija Eco Dry će uštedeti i dosta novca.
Postoje situacije kada previše opcija postaje loša stvar. Model DV9100 nudi mnogo suvišnih opcija, i potrebno je dosta vremena da bi se shvatilo čemu one služe. Pojednostavljivanje programa verovatno ne bi oduzelo ništa ovom modelu, a možda bi i dovelo do smanjenja ne baš niske cene od $1,699 ($1,599 za belu verziju).

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.