Izvor: Advertiser-Serbia.com, 01.Maj.2015, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskluzivni poklon paketi za korisnike Samsung Galaxy S6 i S6 edge

Korisnici Samsungovih najnaprednijih pametnih telefona na tržištu, Galaxy S6 i S6 edge od sada mogu da uživaju u najnovijim premijum mobilnim sadržajima i servisima zahvaljujući Galaxy poklon paketu. Oni će putem svojih uređaja sa servisa Galaxy Apps moći da preuzmu aplikaciju koju god žele i kada god to požele, a koja je u okviru pomenutog paketa.

U ponudi Galaxy poklon paketa za S6 i S6 edge, u vrednosti oko 450 evra, nalaze se brojne aplikacije koje korisnicima nude novo digitalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << iskustvo. Tu je besplatno Audible članstvo, u trajanju od tri meseca, koje pruža preuzimanje jedne audio knjige mesečno. Korisnici ove aplikacije imaju izbor od preko 180.000 najpopularnijih materijala uključujući programe sa nagrađivanim glumcima kao naratorima. Za korisnike koji više vole pisanu reč, tu je i aplikacija Kindle za Samsung, uz vrhunsko elektronsko čitanje koje je optimizovano za Samsungove uređaje. Tu je i besplatna šestomesečna preplata za aplikaciju Pocket u kojoj možete da sačuvate članke i video snimke kako bih ih naknadno pročitali.

U okviru Galaxy poklon paketa za S6 i S6 edge nalaze se i „Fleksy Keyboard“, „Magisto“’, „OneDrive“, „Parallels Access“, „Shazam Encore“, „VSCO Cam“, kao i porodične aplikacije „Keppy“ za čuvanje i deljenje dečijih crteža, radova i uspomena i šestomesečna pretplata za „Life360“premijum, koja korisnicima pruža mogućnost da održavaju kontakt sa svim članovima porodice bez obzira gde se nalazili.

Za više detalja o Galaxy poklon paketu, posetite www.samsung.com/global/galaxy/galaxys6/galaxygifts

O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.

Kompanija Samsung Electronics Ltd. globalni je lider na polju tehnologije i otvara nove mogućnosti za ljude gde god se oni nalazili. Stalnim inovacijama i otkrivanjem, mi transformišemo svet televizora, smart telefona, personalnih računara, štampača, kamera, kućnih aparata, medicinskih uređaja, poluprovodnika i LED rešenja. Zapošljavamo 286.000 ljudi širom 80 zemalja, sa godišnjom prodajom u vrednosti od 216.7 milijardi američkih dolara. Za više informacija posetite www.samsung.com/rs.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.