ChatOn IM servis ima 100 milion korisnika

Izvor: ITsvet.com, 30.Sep.2013, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ChatOn IM servis ima 100 milion korisnika

ChatOn, mobilna platforma za poruke koja stiže od strane kompanije Samsung, udvostručila je bazu svojih korisnika u protekla četiri meseca i sada broji više od sto miliona registrovanih korisnika. Ovaj klijent unapred je instaliran na Samsung telefonima i smart telefonima, pokreće ga Android kao i Bada mobilni operativni sistem kompanije Samsung. Ova platforma dostupna je i za besplatno preuzimanje za druge mobilne platforme, kao što su Apple iOS i RIM BlackBerry. Uprkos tome što je dostupan u 237 različitih zemalja i na 63 jezika, ChatOn beleži najveći porast na teritorijama Indije, Kine i SAD.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

ChatON kompanije Samsung Electronics dostigao cifru od 100 miliona korisnika

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 30.Sep.2013

ADVERTISER-SERBIA.COM / SEUL - Lansiran u oktobru 2011. godine, Samsungov globalni komunikacijski servis postavlja nov rekord u pogledu broja pretplatnika >>>(Ključne reči: digitalni mediji; pametni telefoni; mobilna telefonija; kompanija; brands; brendovi; galaxy)

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.