Traži se 220 radnika

Izvor: Glas javnosti, Beta, 23.Apr.2010, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traži se 220 radnika

KRUŠEVAC - Za sajam zapošljavanja koji danas u Kruševcu organizuje Nacionalna služba zapošljavanja prijavila su se 42 poslodavca, koji će posetiocima ponuditi 220 slobodnih radnih mesta.

Potrebu za najvećim brojem radnika, njih 22, ima industrija "14. oktobar", koja se posle višegodišnje pauze prijavila za učešće na sajmu tražeći prvenstveno osobe sa visokom stručnom spremom mašinske, ekonomske i >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << informatičke struke. Prema strukturi iskazanih potreba, poslodavcima Kruševca i okolnih opština najviše nedostaju zanimanja ekonomske, mašinske i hemijske struke, slede zatim nekvalifikovana lica, pa zanatlije: krojači, konfekcionari, tapetari i stolari.

Sajam, 12. po redu koji organizuje Kruševačka filijala Nacionalne službe zapošljavanja, otvoriće direktor Nacionalne službe Dejan Jovanović, a otvaranju će, kako je najavljeno, prisustvovati i predstavnici lokalne vlasti i gradskih institucija.

Tokom prošle godine Nacionalna služba je u Kruševcu, Aleksandrovcu i Varvarinu organizovala četiri sajma na kojima su učestvovala 94 poslodavca koji su tražili ukupno 528 novih radnika.

Prema podacima NSZ-a, te sajmove posetilo je blizu 4.000 ljudi, a zahvaljujući njima radni odnos zasnovalo je 326 lica, što je 61,7 odsto od ponuđenih radnih mesta.
Pogledaj vesti o: Sajam zapošljavanja

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.