Traže 700 radnika u BG, proverite vaš profil

Izvor: B92, 02.Jun.2017, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traže 700 radnika u BG, proverite vaš profil

Na današnjem drugom Sajmu zapošljavanja na Paliluli održanom u Centru za kulturu "Vladan Divljan", 32 poslodavca ponudila su oko 700 slobodnih radnih mesta.

Sajam su zajedno organizovali Gradska opština Palilula i Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala za Beograd.

Pozitivni rezultati prvog Sajma zapošljavanja na Paliluli, održanog u decembru prošle godine kada je zaposlenje našlo 200 građana Palilule, i ovoga puta privukao je veliki broj zainteresovanih, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uglavnom mladih ljudi, da potraže posao.

Kako je saopštila opština Palilula, na spisku poslova u ponudi su bila radna mesta za vapitačice, pedagoge, medicinske sestre, prodavce u kioscima novina, spremačice, vozače, bravare, varioce, operatere u kol centrima, zastupnike prodaje osiguranja, službenike obezbeđenja, konobare, kuvare i druga zanimanja.

Sajam su otvorili zamenik predsednika Gradske opštine Palilula Darko Paunović i zamenik direktora Nacionalne službe za zapošljavanje - Filijale za Beograd Siniša Knežević.

Paunović je istakao važnost organizovanja sajmova zapošljavanja i za poslodavce i za nezaposlene i izrazio zadovoljstvo što je na prošlom sajmu posao pronašlo 200 Palilulaca.

"Želim vam puno uspeha, poslodavcima da budu zadovoljni kandidatima za posao, a građanima opštine Palilula da pronađu posao, da budu zadovoljni, da reše jedan od najvećih egzistencijalnih problema", istakao je Paunović.

On je u ime Opštine zahvalio poslodavcima na nastavku saradnje sa Gradskom opštinom Palilula, kao i Nacionalnoj službi za zapošljavanje - Filijali za Beograd, na izuzetno korektnoj saradnji i trudu koji ulažu, kako bi omogućili što većem broju ljudi sa teritorije opštine Palilula da dobiju zaposlenje.

Knežević je naveo podatak da je od početka ove godine uz pomoć Gradske opštine Palilula, beogradska Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje zaposlila 2.274 lica sa Palilule ili 3.973 nezaposlenih lica koji su posao našli kod poslodavaca čije je sedište na teritoriji opštine Palilula, bez obzira na mesto njihovog stanovanja.
Pogledaj vesti o: Sajam zapošljavanja

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.