Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2023, 08:23

Sledeće sedmice sajmovi zapošljavanja u Bačkoj Topoli i Vršcu

Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) sledeće sedmice organizuju dva sajma zapošljavanja u Vojvodini, i to u Bačkoj Topoli, 25. aprila i u Vršcu 26. aprila, objavila je NSZ. Učešće na sajmu u Bačkoj Topoli potvrdilo je oko 20 poslodavaca koji su oglasili oko 250 slobodnih radnih mesta i iskazali potrebe za zapošljavanje raznih profila, poput šivača, operatera u proizvodnji, radnika na farmi živine, brusača, bravara, stolara, farbara, magacionera, trgovaca, zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << inženjera kvaliteta mašinske ili elektro struke, tehnologa u proizvodnji hrane, građevinskih inženjera, šefova računovodstva, psihologa.

Na sajmu u Vršcu očekuje se 15 poslodavca sa sedištem ili registrovanim poslovnim jedinicama u Vršcu i okolini, koji su prijavili potrebe za zapošljavanjem više od 300 novih radnika.

Na sajmu će učestvovati i kompanije Hemofarm, Intertron, Telekom, Vila Breg, koje će, između ostalih, tražiti nekvalifikovane radnike, radnike u proizvodnji, kuvare, konobare, pekare, agente terenske prodaje, prodavce, taksiste, defektologe, agente osiguranja.
Pogledaj vesti o: Sajam zapošljavanja,   Farma

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sajmovi zapošljavanja u Vršcu i Bačkoj Topoli sledeće nedelje, evo koja zanimanja su tražena

Izvor: Radio 021, 19.Apr.2023

Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje sledeće sedmice organizuju dva sajma zapošljavanja u Vojvodini, i to u Bačkoj Topoli, 25. aprila i u Vršcu 26. aprila, objavila je NSZ.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.