Šansa za posao za 300 nezaposlenih na Sajmu zapošljavanja u Pirotu

Izvor: JužneVesti.com, 29.Okt.2019, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šansa za posao za 300 nezaposlenih na Sajmu zapošljavanja u Pirotu

Nezaposleni tekstilci, bravari, varioci, šivači, automehaničari, radnici u trgovini moći će da se prijave za neki od poslova na Sajmu zapošljavanja u Pirotu u četvrtak, 31. oktobra.

Radna mesta za oko 300 nezaposlenih ponudiće 35 poslodavaca na Sajmu koji će se od 11 do 14 sati održati u sali restorana "Gazela" u Pirotu.

Najveća potražnja je za radnicima tekstilne struke, radnicima u preradi hrane, u obradi mašinstva, traže se vodoinstalateri, bravari, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << varioci, radnici u proizvodnji guma, komunalnoj delatnosti, građevinarstvu i trgovina - kažu u NSZ-u.

Većina prijavljenih poslodavaca je iz Pirota, ali ima onih i iz ostalih opština Pirotskog okruga, ali i iz Beograda, Novog Sada i Zrenjanina.

U Pirotskom okrugu trenutno je bez radnog angažmana više od 10.000 ljudi - 5.300 u Pirotu, gotovo 1.200 u Babušnici, u Dimitrovgradu oko 1.000, a najviše nazaposlenih je u Beloj Palanci - oko 1.500.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.