Sajam zapošljavanja u opštini Zvezdara

Izvor: S media, 24.Apr.2010, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam zapošljavanja u opštini Zvezdara

Sajam zapošljavanja, u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) i opštine Zvezdara, biće održan danas od 10 do 16 sati u prostorijama Beogradske poslovne škole.

Na sajmu će biti ponudjeno 100 radnih mesta ekonomske, tekstilne, elektro i mašinske struke i sektora usluga, saopšteno je iz Gradske uprave.

Posao na sajmu, kako se navodi, mogu potražiti nezaposleni tehnolozi, ekonomisti komercijalisti, knjigovodje, fizioterapeuti, mašinski >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << tehničari, mehaničari, automehaničari, električari, dimničari, bravari, zavarivači, krojačice, tkalje, prodavci, radnici obezbedjenja, spremačice.

Na tematskoj tribini, učesnici sajma imaće priliku da se informišu o Zakonu o rehabilitaciji i zapošljavnju lica sa invaliditetom i o programima aktivne politike zapošljavanja NSZ.

Prema statistici NSZ-a, na sajmovima zapošljavanja, u direktnom kontaktu sa poslodavcima svaki peti nezaposleni dodje do posla, dok je u prošloj godini 1.600 Beogradjana pronašlo zaposlenje na taj način, podseća se u saopštenju.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.