Izvor: Glas javnosti, 23.Apr.2010, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam zapošljavanja 24. aprila

Nacionalna služba za zapošljavanje, filijala za grad Beograd, u saradnji sa opštinom Zvezdara, organizuje Sajam zapošljavanja 24. aprila, od 10 do 16 časova, u prostorijama Beogradske poslovne škole u ulici Kraljice Marije 72.

Na sajmu zapošljavanja 20 poslodavaca će ponuditi 100 radnih mesta ekonomske, tekstilne, elektro i mašinske struke i sektora usluga. Posao na sajmu mogu potražiti nezaposleni >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << tehnolozi, ekonomisti komercijalisti, knjigovođe, fizioterapeuti, mašinski tehničari, mehaničari, automehaničari, električari, dimničari, bravari, zavarivači, krojačice, tkalje, prodavci, radnici obezbeđenja, spremačice.

Na tematskoj tribini učesnici sajma će imati priliku da se informišu o Zakonu o rehabilitaciji i zapošljavanju lica sa invaliditetom i o programima aktivne politike zapošljavanja NSZ.

Na sajmovima zapošljavanja, u direktnom kontaktu sa poslodavcima svaki peti nezaposleni dođe do posla. U prošloj godini 1.600 Beograđana pronašlo je zaposlenje na ovim sajmovima koje je organizovala beogradska filijala NSZ, u saradnji sa gradskim opštinama.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sajam zapošljavanja na Zvezdari

Izvor: Danas, 23.Apr.2010

Nacionalna služba za zapošljavanje, Filijala za grad Beograd, u saradnji sa opštinom Zvezdara, organizuje danas Sajam zapošljavanja sa početkom u 10 časova, u holu Beogradske poslovne škole - visoke škole strukovnih studija ul. Kraljice Marije 72.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.