Sajam zapošljavanja u četvrtak

Izvor: Radio 021, 20.Jun.2017, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam zapošljavanja u četvrtak

Novi Sajam zapošljavanja održaće se u četvrtak, 22. juna, u Zapadnom holu Spensa, u organizaciji Grada i novosadske filijale NSZ.

Učešće na sajmu potvrdilo je 57 poslodavaca, koji su prijavili više od 1.800 slobodnih radnih mesta u medicinskoj, komercijalnoj, trgovačkoj, elektrotehničkoj, mašinskoj, saobraćajnoj, grafičkoj i tekstilnoj struci.

Najveću šansu da pronađu posao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << imaju radnici u proizvodnji, službenici fizičkog obezbeđenja, prodavci, fizički radnici, vozači i magacioneri, a priliku će dobiti i informatičari, šumarski inženjeri, farmaceuti, bravari, savetnici u osiguranju, komercijalisti, krojači, kuvari, mesari, stolari, električari, operateri na CNC mašinama, higijeničari...

Pored poslodavaca, prvi put na sajmu, srednje škole iz Novog Sada će predstaviti svoje modele programa za prekvalifikaciju i dokvalifikaciju. Neke od obrazovnih institucija koje su potvrdile učešće su medicinske škole "7. april" i "Hipokrat", Srednja škola "Sveti Nikola", Prva privatna srednja optičarska škola "Pašćan", Srednja stručna škola "Krug", Elektrotehnička škola "Mihajlo Pupin", "Smart" i Srednja mašinska škola.

Poželjno je da oni koji su u potrazi za poslom ponesu više primeraka svoje radne biografije.

Sajam počinje u 10 i traje do 15 časova.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Sutra Sajam zapošljavanja, u ponudi 1800 radnih mesta

Izvor: NoviSad.com, 21.Jun.2017, 09:31

Još jedan Sajam zapošljavanja biće održan u četvrtak, 22. juna od 10 do 15 sati, u Zapadnom holu Spensa. Nezaposlene očekuje 1800 slobodnih radnih mesta u medicinskoj..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.