Sajam zapošljavanja u Leskovcu prilika za 300 nezaposlenih

Izvor: JužneVesti.com, 08.Okt.2018, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam zapošljavanja u Leskovcu prilika za 300 nezaposlenih

Osamnaest poslodavaca iz Leskovca ponudiće posao za preko 300 nezaposlenih na Sajmu zapošljavanja, koji će se održati 9. oktobra od 11 do 14 sati u holu Leskovačkog kulturnog centra.

Najviše mesta ima u tekstilnoj industriji, a u ponudi će biti i radna mesta za programere, grafičke dizajnere, magacionere, zavarivače, bravare, agente prodaje nekretnina, kao i poslove u ugostiteljstvu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Na ovom sajmu biće 18 poslodavaca iz oblasti tekstilne, prehrambene i prerađivačke industrije, trgovine, ugostiteljstva, elektorindustrije i osiguranja, a nezaposleni će moći da ostvare direktan kontak sa njima i dostave im svoju biografiju - kažu u NSZ-u.

Pored ovoga, zainteresovani će moći da se informišu o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a na raspolaganju će im biti i pomoć u pisanju radne biografije.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Samit fotografa bivše Jugoslavije ove nedelje u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 08.Okt.2018

Predavanja, izložbe fotografija i prezentacije knjiga očekuju publiku na ovogodišnjem 8. Samitu fotografa bivše Jugoslavije, koji se u Leskovcu održava od 11. do 14. oktobra...Samit će svečano, kažu organizatori, biti otvoren 11. oktobra u 20 sati u holu Leskovačkog kulturnog centra, kada će...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.