Samit fotografa bivše Jugoslavije ove nedelje u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 08.Okt.2018, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samit fotografa bivše Jugoslavije ove nedelje u Leskovcu

Predavanja, izložbe fotografija i prezentacije knjiga očekuju publiku na ovogodišnjem 8. Samitu fotografa bivše Jugoslavije, koji se u Leskovcu održava od 11. do 14. oktobra.

Samit će svečano, kažu organizatori, biti otvoren 11. oktobra u 20 sati u holu Leskovačkog kulturnog centra, kada će biti otvorene i izložba fotografija Željka Sinobada Senke trajanja i izložba radova učesnika sa prošlogodišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Samita.

Osim što će na trodnevnom Samitu fotografi iz zemalja bivše Jugoslavije moći da razmene iskustva i znanja, publika će moći da uživa u deliću njihovog stvaralaštva, kao i da se bliže upozna sa fotografijom kroz predavanja i panel diskusije - kažu organizatori.

Predavanje o fotografiji, u petak, 12. oktobra od 12 sati u kamernoj sali Leskovačkog kulturnog centra održaće Željko Sinobad, a nakon toga publici će biti predstavljena monografija Duša Srbije – Šumadija i Pomoravlje, o kojoj će govoriti autori Predrag Cile Mihajlović i Zoran Petrović.

Pored ovoga, učesnici Samita obilaziće Leskovac i okolinu, a programom je predviđeno snimanje prirodnih lepota ovog kraja.

Ulaz na izložbe i predavanja je slobodan, a celokupan program možete pogledati ovde.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.