Prva IT kapsula na Virtuelnim danima karijere i znanja

Izvor: NovaEnergija.net, 01.Okt.2017, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva IT kapsula na Virtuelnim danima karijere i znanja

Na ovogodišnjem sajmu zapošljavanja i obrazovanja „Virtuelni dani karijera i znanja 2017.“ po prvi put naći će se IT kapsula gde će regionalne i lokalne IT kompanije izaći sa ponudom slobodnih radnih mesta za ovu struku. Osmi regionalni sajam, ove godine biće održan od 11. do 18. oktobra, na adresi http://dankarijera.com/RS/.
Nove IT radnike u Srbiji će tražiti Nordeus, Infostud, >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << P3 Communications, Sitel SBA, eFront, Comdata, Ubisoft, Global Engineering Technologies, Predstavništvo Joorney i Webcom / Callidus Cloud.
Sajam i ove godine posetiocima nudi dodatne aktivnosti: live chat sa poslodavcima po tačno utvrđenom rasporedu kao i Virtuelni Hakaton gde će programeri kroz rešavanje zadataka imati priliku da pokažu svoja znanja u programiranju.
Pored IT kapsule na sajmu će se naći još četiri tematske kapsule, HoReCa, Obrazovanje, Trgovina/Prodaja i Finansije/Bankarstvo, u kojima će i ostali posetioci sajma moći da potraže posao za sebe.
Tokom sajma posetioci će moći i fizički da prisustvuju panel diskusijama koje će se održati u prostorijama Startit centra u Beogradu u subotu 14. oktobra od 11 časova, tokom kojih će predstavnici kompanija govoriti o pozicijama koje su namenjene kandidatima bez iskustva. Na drugom panelu predstavnici IT sektora će diskutovati o oglasima i prijavama na juniorskim i seniorskim pozicijama.
Foto: Pixabay

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.