Niš: Sajam zapošljavanja i profesionalne orijentacije

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Apr.2015, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Sajam zapošljavanja i profesionalne orijentacije

Prolećni sajam zapošljavanja, koji organizuje Nacionalna služba za zapošljavanje filijale Niš, biće održan danas od 10 do 15 sati na Niškom sajmištu (Vizantijski bulevar bb).

Na sajmu će 20 poslodavaca, među kojima su poznate kompanije iz Niša i okoline Džonson elektrik, Mikelsen Elektronik, Beneton, Leoni i drugi, ponuditi više od 200 slobodnih radnih mesta.

Kako ističu >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << organizatori, sajam će obeležiti izuzetno raznovrsna ponuda poslova. Tražiće se diplomirani mašinski inženjeri, inženjeri elektrotehnike, tekstilni radnici, medicinske sestre, negovateljice, turistički radnici, elektrotehničari, mašinski tehničari, ekonomisti, komercijalisti, prodavci, programeri itd.

Sutra će na Niškom sajmištu od 11 sati biti održan Sajam profesionalne orijentacije, koji organizuje Centar za profesionalnu orijentaciju Nacionalne službe za zapošljavanje.

Sajam je namenjen učenicima osnovnih škola i tom prilikom 19 srednjih škola će predstaviti svoje obrazovne programe. Za stručne stavete i konsultacije posetiocima će na raspolaganju biti stručnjaci Centra za profesionalnu orijentaciju Nacionalne službe za zapošljavanje.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.