NSZ: Održan virtuelni sajam zapošljavanja

Izvor: Bor030.net, 02.Dec.2023, 00:19

NSZ: Održan virtuelni sajam zapošljavanja

U organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) održan je drugi Virtuelni sajam zapošljavanju (VSZ) na inovativnoj web platformi na kojoj je učestvovalo više od 100 kompanija iz Srbije sa pozicijama za 4.413 izvršilaca. Organizacijom ovog onlajn događaja, NSZ pridružuje se procesima digitalizacije i unapređenju informaciono-komunikacionih tehnologija. „Nakon prvog VSZ koji je uspešno organizovan u maju […] The post NSZ: Održan virtuelni sajam zapošljavanja appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Sajam zapošljavanja

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

NA DRUGOM VIRTUELNOM SAJMU ZAPOŠLJAVANJA VIŠE OD 100 KOMPANIJA

Izvor: TimockeVesti.net, 02.Dec.2023

Beograd, 2. decembar – U organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) održan je drugi Virtuelni sajam   zapošljavanju (VSZ) na inovativnoj web platformi na kojoj je učestvovalo više od 100 kompanija iz Srbije sa pozicijama za 4.413 izvršilaca.  Organizacijom ovog onlajn događaja,...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.