[NAJAVA] Sajam poslova i stručnih praksi „Transport and Traffic Business Days“ na Saobraćajnom fakultetu

Izvor: TangoSix.rs, 16.Mar.2018, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[NAJAVA] Sajam poslova i stručnih praksi „Transport and Traffic Business Days“ na Saobraćajnom fakultetu

Sajam poslova i stručnih praksi „Transport and Traffic Business Days 2018“ (TTBD) održaće se 21. i 22. marta na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu.
Prema rečima organizatora, projekat TTBD nastao je kao unapređenje manifestacije „Nedelja srpske privrede – Nedelja zapošljavanja“ koja je održana 2008. godine na pet fakulteta Univerziteta u Beogradu:
– Danas, deset godina kasnije, projekat TTBD predstavlja tradicionalno okupljanje studenata Saobraćajnog >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << i srodnih fakulteta iz oblasti saobraćaja, transporta, logistike i informaciono-komunikacionih tehnologija i renomiranih kompanija koje su stožer privrede u našoj zemlji.
Projekat će ove godine, kao i prethodne, trajati dva dana, gde će se pružiti mogućnost studentima da se bolje upoznaju sa kompanijama koje su vodeće u oblastima saobraćaja. Osim bližeg upoznavanja sa kompanijama, studenti će kao i prethodnih godina, imati šansu da se oprobaju u studiji slučaja. –
Uz studiju slučaja biće organizovani i razgovori za posao / Foto: Transport and Traffic Business Days Kako navode, u okviru studije slučaja studenti će po grupama rešavati određene probleme sa kojima se kompanije susreću iz dana u dan, a kasnije i predstavljati sopstvena rešenja.
Pored te studije, čiji su učesnici studenti završnih godina, biće organizovani i razgovori za posao gde će studenti imati priliku da se upoznaju sa budućim poslodavcima.
– Osnovni cilj sajma je da se kroz sinergiju nauke i privrede pruži šansa mladim akademskim građanima da pokažu sav potencijal i entuzijazam koji poseduju i time dokažu da predstavljaju glavnu pokretačku snagu za dalji privredni i društveni razvoj naše zemlje.
Osim studenata, ovaj sajam je namenjen i svima onima koji imaju potrebu za našim inženjerima i poslovima koje mi možemo da pružimo i time obezbedimo da Saobraćajni fakultet postane sinonim za poslovnost, kvalitet i poverenje. – objašnjavaju organizatori.
Za više informacija posetite zvanični TTBD sajt.

The post [NAJAVA] Sajam poslova i stručnih praksi „Transport and Traffic Business Days“ na Saobraćajnom fakultetu appeared first on Tango Six.
Pogledaj vesti o: Sajam zapošljavanja

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.