Izvor: PRObjave.com, 12.Mar.2012, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Prozone - podrška studentima pri zapošljavanju

IT Week se održava po prvi put od 12. do 15. marta u organizaciji lokalne AIESEC kancelarije sa ciljem unapređenje sektora informacionih tehnologija u Novom Sadu i stvaranje svesti kod studenata o neophodnom korišćenju tehnologije u poslovanju. AIESEC organizacijom ovakvog događaja dodatno proširuje svoje aktivnosti ka mogućnostima sticanja novih znanja, pronalaženja načina ka pojedinačnom usavršavanju u oblasti informacionih tehnologija.
Sajam zapošljavanja i stručnih praksi "Konteh" realizovaće se 21. i 22. marta 2012. godine u organizaciji EESTEC LC Novi Sad, Udruženje studenata elektrotehnike Evrope. Konteh poslednjih godina ovim projektom uspostavlja kontakte između studenata i kompanija koje nude posao a događaj omogućava da se povežu mladi stručnjaci najboljih kvalifikacija sa kompanijama koje imaju upražnjena ili stvaraju nova radna mesta.
Povezivanje studentskih organizacija i udruženja, obrazovnih institucija i kompanija su dodatne mogućnosti za pronalaženje novih šansi, zapošljavanje, razvoj domaćeg softvera i tehnologija kroz spoj novostečenih znanja i iskustva iz prakse.
Domaća softverska kompanija Prozone prepoznaje ove vrednosti i ulaganjem u sopstveni kadar izvezla svoje usluge i softverski proizvod eDocumentus na strana tržišta u Austriji, Sloveniji, Holandiji, Kuvajtu, Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
Učešćem na ovim događajima Prozone će kroz predavanja i u razgovorima sa studentima preneti praktična znanja i iskustva o obrazovanju, motivaciji ka individualnom razvoju i učenju, sticanju prakse što im može dodatno pomoći u daljem studiranju i pronalaženju zaposlenja nakon završenih studija.
PROZONE - IT solutions zone
Puškinova 26
21000 Novi Sad
Tel: 021/47-20-200
Fax: 021/451-216
Email: jasna.kamatovic@prozone.rs
Web: www.prozone.rs
Kontakt:
Jasna Kamatovic
Funkcija: Marketing Manager
Tel: 021/47-20-200
Fax: 021/451-216
Email: jasna.kamatovic@prozone.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.