„JobFair 13 – Kreiraj svoju bududnost!“ od sutra u Zgradi tehničkih fakulteta

Izvor: Blic, 03.Nov.2013, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„JobFair 13 – Kreiraj svoju bududnost!“ od sutra u Zgradi tehničkih fakulteta

Sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko - tehnoloških fakulteta „Job Fair 13" biće otvoren sutra u zgradi Elektrotehničkog fakulteta. Na sajmu učestvuje više od 40 kompanija, a akademci će moći da im predaju radne biografije sutra i prekosutra od devet do 18 sati.

Svečano otvaranje "Job Fair 13 - Kreiraj svoju bududnost!“ zakazano je za sutra u 10 sati u svečanoj sali Arhitektonskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fakulteta (Bulevar kralja Aleksandra 73), a akademce će pozdraviti organizatori sajma i dekan ETF-a prof. dr Branko Kovačević.

U okviru edukativnog programa sajma, posetioci će moći da učestvuju u radionicama i slušaju predavanja na teme „Pisanje CV-ja“, „Razgovor sa poslodavcem“, „I traženje posla je posao!“, „Umreži se, poveži se“, „Kreiranje uspeha“, „(Samo)promocija na društvenim mrežama“ i „CPN Naučni klub“.

Takođe, akademci će moći da posete prezentacije kompanija učesnica, među kojima su i "Microsoft", "Asecco", "TeleSign Mobile", "Grundfos", "Ericsson", VIP, "Infobip", JP "Emisiona tehnika i veze"...

Drugog dana Sajma, pod okriljem kanadske ambasade u Srbiji, biće održana i tribina na temu šta je potrebno da inženjeri postanu menadžeri, gde će studenti imati priliku da od uspešnih ljudi čuju koja znanja i veštine, ali i stav i motivacija, su potrebni pri razvoju karijere inženjera ka menadžerskim pozicijama.

Na Sajmu će se predstaviti oko 40 kompanija koje uspešno posluju u Srbiji i zapošljavaju mlade inženjere, ulaz je besplatan, a kandidati mogu svoje radne biografije i registrovati u CV bazi na sajtu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sajam zapošljavanja sa 40 kompanija na Elektrotehničkom fakultetu

Izvor: Blic, 03.Nov.2013

Sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko - tehnoloških fakulteta „Job Fair 13" biće otvoren sutra u zgradi Elektrotehničkog fakulteta. Na sajmu učestvuje više od 40 kompanija, a akademci će moći da im predaju radne biografije sutra i prekosutra od devet do 18 sati. "Job Fair" biće...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.