GENIJALNO! Ideja ove žene ODUŠEVILA ljude širom sveta: Ovako je jedna majka naučila DECU da cene NOVAC (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2019, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GENIJALNO! Ideja ove žene ODUŠEVILA ljude širom sveta: Ovako je jedna majka naučila DECU da cene NOVAC (FOTO)

Ideju je objavila na Fejsbuku

Umesto one stare " novac ne raste na drvetu" bilo bi dobro da deca nauče pravu vrednost novca, i da vas ne zapitkuju svaki čas za džeparac.

Jedna mama je došla na genijanu ideju kako to da ostvari, nakon što su je deca zapitkivala o tome kada će dobiti nove mobilne telefone.

Šaketha Mek Gregor je odlučila da svoju decu nauči važnoj lekciji, pa je organizirala " >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sajam zapošljavanja" gde su se njena deca mogla da se prijave na različita radna mesta u kući, kako bi "zaradili platu".

, a čitava je stvar postala viralna sa više od dvesta hiljada "lajkova" i na stotinu hiljada deljenja.

- Dakle, moja deca stalno pitaju kada će dobiti novi mobilni, džeparac i kada će negde ići. Juče sam im rekla da sam čula njihove zahteve i da ću ih danas iznenaditi kada dođu iz škole - napisala je Mek Gregor u objavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.