Sajam zapošljavanja u BG - nude više od 400 poslova

Izvor: B92, 05.Nov.2018, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam zapošljavanja u BG - nude više od 400 poslova

Beograd -- Sajam zapošljavanja LINK2job biće održan 9. novembra u Beogradu, a više od 40 kompanija ponudiće nezaposlenima više od 400 slobodnih radnih mesta.

Kako je saopšteno, na sajmu će biti posla za radnike u oblasti IKT tehnologija, mašinstva, ljudskih resursa (HR), prodaje i trgovine, menadžmenta, marketinga, turizma, administracije, ekonomije, osiguranja, dizajna, pravnih poslova, obrazovanja, bankarstva, elektrotehnike.

Nezaposleni Beograđani koji planiraju dolazak na ovogodišnji LINK2job, prisustvo mogu najaviti preko linka http(//www.link2job.eu/prijava/), čime će se ujedno prijaviti i za učešće na predavanjima tokom sajma, ali i za dobijanje onlajn poklon kurseva engleskog jezika i informatike (ECDL).

Onlajn prijavljivanje će učesnicima Sajma zapošljavanja takođe obezbediti da dobiju i besplatnu profesionalno urađenu fotografiju za svoju radnu biografiju (CV), koju će za njih uraditi, obraditi i poslati im putem mejla, predstavnici ITA DesignStudio tima na istoimenom štandu.

Sajam će biti održan u hotelu Metropol od 10.00 do 18.00.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jesenji sajam zapošljavanja Link2Job 2018.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 05.Nov.2018

U hotelu „Metropol Palace, u petak, 9. novembra od 10.00 do 18.00, biće održan najveći do sada sajam zapošljavanja Link2Job. Više od 40 kompanija ponudiće nezaposlenima oko 400 slobodnih radnih pozicija iz najrazličitijih oblasti rada. Na sedmom po redu Sajmu zapošljavanja Link2Job posla će...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.