Sajam zapošljavanja Top Job 10. oktobra u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2019, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam zapošljavanja "Top Job" 10. oktobra u Novom Sadu

Nezaposleni, ali i oni koji žele da promene posao mogu da konkurišu za radno mesto na drugom novosadskom sajmu zapošljavanja "Top Job", koji će biti održan 10. oktobra u Spensu.

Na sajmu, koji se održava uz podršku Nacionalne službe za zapošljavanje, učestvovaće veliki broj firmi, koje traže različite profile radnika, objavljeno je na veb sajtu http://sajamzaposljavanja.rs.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "Top Job"-u će učestovati kompanije: Aroma market, Hutchinson, Carlsberg, Employment Power, Yazaki, Patent Co, Danubius, Transcom, JTI, Montop HRS, Corp JVJ, Le Belier, Joorney, Lear, Adecho, Lilly drogerie, Futura Kid, Pepsico, BENU apoteka, Delmax, Nexe i Froneri.

Radno vreme je od 11 do 18 časova, a ulaz je slobodan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sajam zapošljavanja „Top Job“ u četvrtak na Spensu

Izvor: NoviSad.com, 07.Okt.2019

Nezaposleni, ali i oni koji žele da promene posao mogu da konkurišu za radno mesto na drugom novosadskom sajmu zapošljavanja „Top Job“, koji će biti održan učetvrtak, 10. oktobra na Spensu..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.