Poginula dva rudara u rudniku Lece

Izvor: JuznaSrbija.info, 12.Sep.2017, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginula dva rudara u rudniku Lece

Rudari rudnika Lece u opštini Medveđa Zoran Petkovski i Toni Nanev, obojica oko 50 godina, ugušili su se noćas oko 23 sata, prenosi agencija Beta.

Zvaničnici rudnika nisu se javljali na telefon, ali su očevici kazali da se nesreća dogodila posle miniranja jednog dela rudnika.

"Oni se izgleda nisu povukli na vreme i ugušili su se od gasova", kazao je jedna od rudara koji je bio u smeni zajedno sa poginulima.

Lekari Hitne pomoći Doma zdravlja >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << iz Medveđe konstatavli su smrt na licu mestu.

Petkovski i Nanev u rudniku Lece rade oko četiri godine.

Kako je objašnjeno, na kraju svake smene minira se deo rudnika, a pravila nalažu da rudari i mineri budu van jame dok traje miniranje.

Beta

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Poginula dva rudara u rudniku Lece

Izvor: Beta, 12.Sep.2017

Rudari rudnika Lece u opštini Medvedja Zoran Petkovski i Toni Nanev, obojica oko 50 godina, ugušili su se noćas oko 23 sata, potvrdjeno je danas Beti u tom rudniku.Zvaničnici rudnika nisu se javljali na telefon, ali su očevici kazali da se nesreća dogodila posle miniranja jednog dela rudnika."Oni...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.