Izvor: Magyar Szó, 13.Mar.2013, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jednostavnije do vraćanja imovine

Razgovor republičkih poslanika Saveza vojvođanskih Mađara sa direktorom Agencije za restituciju uspešno je završen dogovorom prema kojem će ubuduće dokumentaciju o komasaciji po službenoj dužnosti pribavljati ta agencija, što treba da pojednostavi ostvarivanje prava onih koji traže vraćanje imovine.

Nastavak na Magyar Szó...






Povezane vesti

Dokumenta o komasaciji pribavlja Agencija za restituciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Mar.2013

SUBOTICA -..Dokumentaciju o komasaciji u procesu restitucije ubuduće će po službenoj dužnosti pribavljati Agenacija za restituciju, što treba da pojednostavi ostvarivanje prava onih koji traže vraćanje imovine, dogovoreno je na sastanku poslanika Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) sa direktorom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Magyar Szó. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Magyar Szó. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.