Bane Trifunović gost Novog dana

Izvor: N1 televizija, 05.Jan.2018, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bane Trifunović gost Novog dana

Budžetom za 2018. godinu planirane su dve milijarde dinara za prva obeštećenja oduzete imovine koja ne može biti vraćena u naturi. Direktor Agencije za restituciju Strahinja Sekulić kaže da je oko 1.000 rešenja već spremno i čeka se da Vlada Srbije utvrdi koeficijent. On je gost Novog dana.

Aktuelnosti, kroz pregled štampe, komentariše glumac Branisav Trifunović.

Ostalo je oko mesec dana do >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << početka 23. Zimskih olimpijskih igara u Pjongčangu. Ove godine brojni sportisti takmičiće se u 15 različitih zimskih sportova. Kako se Srbija priprema za odlazak u Južnu Koreju ovog jutra razgovaramo sa Damirom Štajnerom, šefom Misije Olimpijskog tima Srbije.

Naša gošća je Jelica Greganović, autorka brojnih priča koje mame osmeh. Ceo jedan opus posvećen je mamama, pa smo posle zbirke "Zovem se mama", dobili i nastavak.Kako joj polazi za rukom da se mnoge mame pronalaze u njenom opisu materinstva, to je pitamo u Novom danu.

"Sevdah Baby" objavio je novu pesmu. Zove se BIT, a naš gost tim povodom je Milan Stanković, muzičar, DJ i producent.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Sekulić: Karađorđevićima neće biti vraćeno skoro ništa

Izvor: N1 televizija, 06.Jan.2018, 15:01

Budžetom za 2018. godinu planirane su dve milijarde dinara za prva obeštećenja oduzete imovine koja ne može biti vraćena u naturi. Direktor Agencije za restituciju Strahinja Sekulić kaže da je oko 1.000 rešenja već spremno i čeka se da Vlada Srbije utvrdi koeficijent. Karađorđevićima, kazao...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.