Izvor: Nezavisne Novine, 18.Dec.2019, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trninić: Plan restrukturiranja ŽRS ne znači stečaj

BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić izjavio je danas Srni da je Vlada usvojila Plan finansijskog i operativnog restrukturiranja "Željeznica Republike Srpske" čiji je cilj da ovo javno preduzeće stekne uslove za uspješno poslovanje.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trninić odbija sniziti putarine jer nije dobio službeni zahtjev

Izvor: Capital.ba, 18.Dec.2019

BANJALUKA – Višednevno izvještavanje medija o previsokim cijenama putarine na autoputevima u Republici Srpskoj i ukazivanje na brojne nelogičnosti, kao i apeli narodnih poslanika da se preispita način naplate nisu naišli na razumijevanje u Ministarstvu saobraćaja i veza Republike Srpske. Naime,...

Nastavak na Capital.ba...

Trninić: Prenesen niz nadležnosti, ignorisani stavovi Srpske

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Dec.2019, 13:44

​BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić izjavio je Srni da su brojne nadležnosti Srpske prenesene na nivo BiH, te da je to činio i odlazeći Savjet ministara uz pomoć predstavnika Republike Srpske koji su ignorisali stavove institucija Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.