Radar vreba: Pojačana kontrola brzine kretanja vozila u Brčkom

Izvor: Blic, 20.Feb.2017, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radar vreba: Pojačana kontrola brzine kretanja vozila u Brčkom

Na putevima u Brčko distriktu, posebno u naseljenim mestima, u toku ove sedmice policija će pojačano kontrolisati brzinu kretanja vozila.

Pod radarskim nadzorom biće magistralni putevi koji iz Brčkog vode ka Banjaluci, Bijeljini, Tuzli i Loparama, kao i više lokalnih saobraćajnica.

Policija upozorava da se na pravcima Brčko-Lončari (Dejtonska ulica), Brčko-Bijeljina (Bijeljinska ulica), Brčko-Čelić (Ulica Nikole Tesle) i Brčko-Cerik (Malezijski put) brzina >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vozila kontroliše iz dva smera pomoću stacionarnih radara.

Pokretnim radarom, koji nakon podešavanja automatski samostalno radi i registruje prekršaje, vršiće se i nenajavljene kontrole, posebno na mestima gde se razvijaju veće brzine (poslije stacionarnih radara, u uličnoj mreži grada...), navodi se u saopštenju brčanske policije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vozači oprez, pojačane radarske kontrole

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Feb.2017

BRČKO - Na putevima u Brčko distriktu, posebno u naseljenim mjestima, u toku ove sedmice policija će pojačano kontrolisati brzinu kretanja vozila...Pod radarskim nadzorom biće magistralni putevi koji iz Brčkog vode ka Banjaluci, Bijeljini, Tuzli i Loparama, kao i više lokalnih saobraćajnica...Policija...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.