Izvor: Blic, 25.Nov.2016, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICIJSKA AKCIJA U BIJELJINI Uhapšen GLAVNI EGZEKUTOR crnogorskog narko-klana!

U toku je velika policijska akcija MUP RS na području Bijeljine, saznaje "EuroBlic".

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, u saradnji sa MUP Srbije i Crne Gore, uhapsili su, kako ekskluzivno saznaje "EuroBlic", glavnog egzekutora crnogorskog narko-klana, koji se dovodi u vezu sa izvršenjem teških krivičnih dela.

Iz MUP RS za sada nema detaljnijih informacija o ovoj akciji, a najavljeno je saopštenje za javnost.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mediji: U Bijeljini uhapšen glavni egzekutor klana iz CG

Izvor: B92, 25.Nov.2016

U policijskoj akciji na području Bijeljine MUP Republike Srpske uhapšena je jedna osoba, javila je bijeljinska televizija BN...Kako se navodi, akcija je sprovedena u saradnji s MUP Srbije i MUP Crne Gore...Evroblic je objavio da je uhapšen glavni egzekutor crnogorskog narko-klana, koji se dovodi u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.