Izvor: Blic, 21.Nov.2023, 19:47

ODBEGLI PEDOFIL IZ BANJALUKE LOCIRAN U HRVATSKOJ, PA PUŠTEN Objašnjenje zagrebačke policije razbesnelo javnost

Od 7. novembra kada je na očigled svih prisutnih kroz prozor prostorije za zadržavanje Osnovnog suda u Banja Luci iskočio 65-godišnji Ivica Mišković iz Kaknja, i to nakon što je osuđen na četiri godine zatvora zbog seksualnog zlostavljanja unuke, bosanska policija je na nogama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ministarstvo pravde BiH nije dobilo dokumentaciju o beguncu iz suda: Ivica Mišković, osuđen zbog zlostavljanja devojčice (9), prevario sistem i danas NORMALNO ŽIVI NA SLOBODI

Izvor: Blic, 22.Nov.2023, 13:30

Ministarstvo pravde BiH još uvek nije dobilo dokumentaciju o slučaju Ivice Miškovića, koji je nakon izricanja prvostepene presude od četiri godine zatvora zbog zlostavljanja devojčice (9) u Banjaluci, pobegao iz zgrade banjalučkog Osnovnog suda u Hrvatsku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.