Nikolić odlaže posjetu Sarajevu?

Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Jun.2015, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić odlaže posjetu Sarajevu?

Posjeta predsjednika Srbije Tomislava Nikolića Sarajevu, koja je prošle sedmice zvanično najavljena iz Sarajeva, po svemu sudeći se odlaže, javljaju beogradski mediji. Bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović predložio je danas prije podne Nikoliću da posjeta, prvobitna planirana za 16. jun, bude odgođena da bi bila održana u povoljnijim političkim okolnostima, rečeno je medijima u kabinetu predsjednika Srbije. Predsjedništvo BiH je prvu posjetu Nikolića Sarajevu najavilo krajem prošle sedmice. Prema toj najavi, Nikolić je trebalo da bude svečano dočekan u Sarajevu, uz vojne počasti i da razgovara sa članovima tročlanog Predsjedništva.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić ne ide u Sarajevo

Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Jun.2015

Posjeta predsjednika Srbije Tomislava Nikolića Sarajevu, koja je prošle sedmice zvanično najavljena iz Sarajeva, po svemu sudeći se odgađa. Kako je Tanjugu rečeno u Kabinetu predsjednika Srbije, bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović predložio je danas prije podne Nikoliću...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.