NISU MOGLI DA PROĐU NEZAPAŽENO Lepi i skupi oldtajmeri turista iz Velike Britanije oduševili Banjalučane

Izvor: Blic, 20.Sep.2017, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISU MOGLI DA PROĐU NEZAPAŽENO Lepi i skupi oldtajmeri turista iz Velike Britanije oduševili Banjalučane

Banjalučani su ovih dana imali priliku da prvi put vide neke od najlepših, a verovatno i najskupljih oldtajmera u Velikoj Britaniji.

Ove luksuzne automobile poznatih proizvođača, od kojih svaki košta više od 100.000 evra, ulicama grada su provezli državljani Velike Britanije, koji nisu krili oduševljenje gostoprimstvom Banjalučana, lepotom reke Vrbas i čistoćom.

- Obećali su da će opet posetiti Banjaluku - rekla je Angelina šef recepcionera u hotelu "Talija", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gde su Britanci odseli.

Ona je navela da su se Britanci uputili prema Hrvatskoj, pa će i Zagrepčani imati priliku da uživaju u lepoti i odličnoj "kondiciji" ovih vremešnih vozila.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Banjalučani oduševljeni britanskim oldtajmerima

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Sep.2017

BANJALUKA - Banjalučani su ovih dana imali priliku da prvi put vide neke od najljepših, a vjerovatno i najskupljih oldtajmera u Velikoj Britaniji...Ove luksuzne automobile poznatih proizvođača, od kojih svaki košta više od 100.000 evra, ulicama grada su provezli državljani Velike Britanije, koji...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.