Izvor: Blic, 06.Nov.2016, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESVAKIDAŠNJI NALAZ LEKARA  “Čika Drago sve namestio, bespotreban moj pregled…”

Lekari u Bosni i Hercegovini često svedoče slučajevima u kojima se pacijenti “leče na svoju ruku”, tradicionalnim metodama lečenja ili odlaskom kod nadrilekara.

.Jedan takav pacijent, koji se lečio kod izvesnog čika Drage u Omarskoj, došao je u Ambulantu za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju bolnice u Prijedoru, pa mu je izrevoltirani doktor napisao nesvakidašnji nalaz i mišljenje, objavila je ATV.

- Sinoć išao kod čika Drage u Omarsku koji je nadrilekar >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i koji je rekao da mu je nešto iskočilo i da je namestio, bespotreban moj pregled. Nastaviti kontrole kod čika Drage – navodi se u nalazu u mišljenju specijaliste.

Doktor se ipak “smilovao” ovom pacijentu, pa mu je osim ovog komentara napisao stvarnu dijagnozu i odredio terapiju, prenosi ATV.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

HIT NALAZ LEKARA IZ PRIJEDORA: Čika Drago namestio, moj pregled je bespotreban!

Izvor: Kurir, 06.Nov.2016

...Jedan takav pacijent, koji se lečio kod izvjesnog čika Drage u Omarskoj, došao je u Ambulantu za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju bolnice u Prijedoru, pa mu je revoltirani doktor napisao nesvakidašnji nalaz i mišljenje.."Sinoć išao kod čika Drage u Omarsku, koji je nadrilekar i koji je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.