U S.Makedoniji još sedam umrlo od koronavirusa i još 125 zaraženih

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jun.2020, 14:29

U S.Makedoniji još sedam umrlo od koronavirusa i još 125 zaraženih

U Severnoj Makedoniji je umrlo još sedam osoba sa koronavirusom i registrovano je 125 novih slučajeva te zaraze, objavio je danas ministar zdravlja Venko Filipče.

On je na "Fejsbuku" napisao da je ukupan broj umrlih od bolesti KOVID-19 porastao na 164, a broj dijagnostikovanih slučajeva tokom epidemije na ukupno 3.364.

Aktivnih slučajeva ima 1.536, a ukupno su u bolnicama 203 obolela, od kojih je osam priključeno na respiratore.

Institut za javno zdravlje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je danas registrovao još šest pacijenata koji su ozdravili i broj izlečenih je povećan na 1.664, naveo je Filipče.

U prethodna 24 sata urađeno je 1.019 testova na prisustvo koronavirusa, a od početka epidemije u Severnoj Makedoniji ukupno 39.033.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.