Slavni hrvatski pevač bije životnu bitku, hitno primljen u bolnicu! (FOTO+VIDEO)

Izvor: BKTV News, 20.Maj.2018, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavni hrvatski pevač bije životnu bitku, hitno primljen u bolnicu! (FOTO+VIDEO)

Drži se!

Jedan od najomiljenijih hrvatskih pevača Mate Bulić (61) hitno je operisan nakon što mu je u aprilu dijagnostikovan zloćudni tumor na bubregu. Pre nekoliko dana Mati je odstranjen tumor, a on se dobro oporavlja. O tome je danas fanove obavestio putem Fejsbuka.



"Želim da sa vama podelim nešto što me je mučilo poslednjih nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << nedelja. Naime, u aprilu mi je dijagnostikovan tumor na desnom bubregu. Hitno mi je zakazana operacija kojoj sam podvrgnut početkom ovog meseca i nalazi koje sam upravo dobio pokazuju kako je tumor uspešno i u potpunosti uklonjen. Nisam želeo da sa ovim izlazim u javnost dok nisam bio u potpunosti siguran da je sve u redu. Zahvaljujem svima na brizi i porukama podrške koje sam primio u ovim teškim danima, koji su na sreću iza mene. Veselim se što se vidimo na koncertima za koji dan. Idite na preglede redovno, jer to što sam otkrio bolest u ranoj fazi, meni je spasilo život. Želim vam svima puno zdravlja, jer zdravlje je najvažnije. Voli vas vaš Mate", napisao je popularni pjvač, kojem su fanovi odmah ostavili brojne poruke sa željama da brzo ozdravi.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.