RS: Miting podrške Ratku Mladiću (VIDEO, FOTO)

Izvor: S media, 31.Maj.2011, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RS: Miting podrške Ratku Mladiću (VIDEO, FOTO)

U Banja Luci održan centralni miting na kome je preko 10.000 građana RS izrazilo svoju podršku uhapšenom haškom optuženiku generalu Ratku Mladiću.

GALERIJA SLIKA

Centralni mitnig je održan u organizaciji Boračke organizacije Republike Srpske, čiji čelnici su izrazili negodovanje zbog hapšenja Mladića.

Sa ovog skupa je poručeno da je "Mladić srpski heroj, a ne ratni zlocicnac" i upućen apel vlastima >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << RS da pomognu njegovu odbranu u Haškom tribunalu.

Učesnici mitinga, koji su došli u Banjaluku iz svih krajeva RS, nosili su slike Ratka Maldića i skandidaraju njegovo ime.

Među učesnicima mitinga prisustni su bili i potpredsednik RS Emil Vlajki, ministar za pitanja boračko invalidske zaštire i rada vlade RS Petar Djokić, poslanici, predsednik Srpske demokratske stranke Mladen Bosić, sveštenici...

Mladić u Hagu za 24 sata? (VIDEO)

Mladić obišao ćerkin grob (VIDEO)

Mladić čeka sestru i snahu!

Pored predstavnika Boračke organizacije, predsednika Pantelije Ćurguza i drugih, skupu se obratio i predstavnik Srpskih dveri Srđan Nogo.

Skup su obezbeđivale jake policijske snage, a i organizatori su imali svoje redare.

Pretohdnih dana mitinzi podrške Mladiću održani su u više gradova RS.

(Tanjug, foto: Beta / AP)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.