Policija preuzima oca koji je ubio svoje troje dece u naselju Mlinovi

Izvor: B92, 27.Sep.2021, 22:03

Policija preuzima oca koji je ubio svoje troje dece u naselju Mlinovi

Zagreb -- Iz zagrebačke policije je saopšteno da će Harold Kopic, osumnjičen za ubistvo svoje troje maloletne dece, biti uhapšen posle pregleda u psihijatrijskoj bolnici.

Harold Kopic (56), austrijski državljanin osumnjičen da je tokom noći sa petka na subotu u naselju Mlinovi u Zagrebu ubio svoje troje maloletne dece, nakon čega je pokušao samoubistvo, danas po podne je iz Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice prevezen na dalju obradu u Psihijatrijsku bolnicu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vrapče.

Petrović je u razgovoru za Dnevnik Nove TV potvrdio da je u toku njegovo hapšenje, nakon što su ga pregledali lekari u Vrapču i odlučili da ga otpuste iz bolnice. "Upravo sada, dok mi razgovaramo, u toku je njegovo preuzimanje od osoblja bolnice i vrlo brzo biće u našim službenim prostorijama", rekao je Petrović.

Apsolutno smatramo da je uhapšeni sposoban za saslušanje, dodao je Petrović.

"Nakon što je lekarski konzilijum u bolnici Vrapče odlučio da će ga otpustiti – tu nastupamo mi", rekao je on.

S obzirom na to da je reč o stranom državljaninu, tokom ispitivanja uhapšenom će biti obezbeđen prevodilac, a nakon ispitivanja, uhapšeni će biti predat pritvorskom nadzorniku, a županijskom državnom tužiocu će biti podneta krivična prijava, rekao je Petrović.

Prema pisanju zagrebačkih medija, Kopic je svoje troje dece ubio u noći između petka i subote, nakon čega je pokušao da i sebi oduzme život.

Kopic je u petak objavio oproštajnu poruku na Fejsbuku, što je alrmiralo policiju, koja je, međutim, na mesto zločina stigla prekasno, navode mediji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"ŽAO MI JE ŠTO SAM JOŠ ŽIV" Uhapšen otac koji je ubio svoje troje dece progovorio o svojim motivima za jeziv zločin

Izvor: Blic, 28.Sep.2021, 00:51

Uhapšen je otac koji je ubio svoje troje dece u zagrebačkom naselju Mlinovi, te pokušao da izvrši samoubistvo, potvrđeno je iz zagrebačke Policijske uprave.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.