Pogoršalo mu se stanje: RATKO MLADIĆ prebačen u BOLNICU

Izvor: Mondo, 12.Jul.2019, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogoršalo mu se stanje: RATKO MLADIĆ prebačen u BOLNICU

General Ratko Mladić prebačen je iz zatvorske jedinice u haškom pritvoru u bolnicu, gde će mu zbog pogoršane zdravstvene situacije biti urađeni specijalistički pregledi.

Foto: YouTube/screenshot

To je agenciji Srna rekao njegov sin Darko Mladić.

On je naveo da je general Mladić imao tegobe, te da juče prevezen u bolnicu, a porodica od jutros očekuje da im jave kakvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mu je stanje.

Prema njegovim rečima, generalu je od ranih jutarnjih sati kada ga je posetila supruga bilo loše i sve mu je lošije, te je došao lekar, a poseta prekinuta.

"On komunicira. Mojoj majci su neformalno rekli da nije ništa strašno, ali da će ga zadržati radi pregleda. Još nemamo nikakav izveštaj šta se dešava", kaže Darko Mladić.

Lekari: Degenerativne promene na Mladićevom mozgu

Haški tribunal je 22. novembra 2017. godine osudio generala Mladića na doživotnu kaznu zatvora, na šta je njegova odbrana uložila žalbu.

Mladić je 12. marta ove godine dočekao 77. rođendan u haškom pritvoru.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.